0 0
Puding z rabarbaro

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Puding z rabarbaro

  • 40 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Z maslom namazan pekač obložite z rezinami navadnega starega peciva ali kruha. Napolnite s sladkano rabarbaro. Pokrijte in 30 minut pecite v zmerno vroči pečici (okoli 160 stopinj Celzija). Meringo naredite tako, da stepete jajčne beljake in jim dodate 4 žlice sladkorja. Puding vzamemo iz pečice, ga prekrijemo z bezgom in zapečemo v pečici do lepe rjave barve.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Sadni puding na pari
Nazaj
Sadni puding na pari
Puding “Koča”
Naprej
Puding “Koča”
Sadni puding na pari
Nazaj
Sadni puding na pari
Puding “Koča”
Naprej
Puding “Koča”

Dodajte Komentar