0 0
Provoleta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
30 dag provolone sira
4 strokov česna
4 žlic olivnega olja
1 žlička mlete paprike
1 žlička origana
1 žlica peteršilja
2 paradižnika
1 ščepec soli

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Provoleta

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Preprost dodatek k jedem.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava in peka

Česen olupimo in sesekljamo. Sir zrežemo na štiri za prst debele kolobarje. Na ponev kapnemo malo olivnega olja, počakamo da se segreje in nanjo položimo prvi kolobar sira. Sir posujemo s ščepcem rdeče paprike, ščepcem origana in česnom. Ko sir na spodnji strani porjavi, ga obrnemo in popečemo še na začinjeni strani. Ponovno ga posujemo s ščepcem rdeče paprike, origana in česnom. Ko sir dobi zlatorjavo barvo še z druge strani, ga prestavimo na krožnik in popečemo in začinimo še ostale. Peteršilj operemo, otresemo in sesekljamo na drobno. Paradižnika operemo, osušimo s papirnato brisačo in prerežemo na pol. Vsako polovico posebaj namestimo na sredino sira, začinimo paradižnik s soljo, peteršiljem in postrežemo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ocvrti piščančji zrezki z začinjenimi drobtinami
Naprej
Tajska omleta
Nazaj
Ocvrti piščančji zrezki z začinjenimi drobtinami
Naprej
Tajska omleta

Dodajte Komentar