0 0
Polnjene gobe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

6 x Goba
Nekaj rezin Šunka
2 dag Margarina
0,5 x čebula - drobno sesekljana
1 čajna žlička Peteršilj
Začimbe
1 žlica Smetana
1 x Paradižnik
Beli toast
1 žlica Drobtine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Polnjene gobe

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Gobe olupite, odstranite peclje in jih obrežite z okroglim rezalnikom.

Sesekljajte šunko in obrezke gob. Čebulo rahlo prepražite, dodajte šunko in sesekljane gobe, drobtine, peteršilj, začimbe in smetano ter kuhajte minuto, da se povežejo.

Nadev naložimo na vsako gobo in pečemo v zmerno vroči pečici približno 20 minut, dokler se ne zmehča. Na vsak toast položimo rezino paradižnika, na vrh položimo gobico in okrasimo s peteršiljem.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ocvrti Škampi
Naprej
Indijski ribji namaz
Nazaj
Ocvrti Škampi
Naprej
Indijski ribji namaz

Dodajte Komentar