0 0
Piščanec “Creole”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1.8 kg - 2.2 kg Piščanec
1/2 skodelice Čebula sesekljana
1/4 skodelice Moka
1/2 skodelice Voda
1 čajna žlička Sol
1/4 skodelice Sesekljana zelena paprika
Paprika
1/4 čajne žličke Paprika
2 1/2 skodelice Paradižnik sveži ali konzerviran
1/4 skodelice Maščoba (maslo ali olje) lahko se uporabi piščančja maščoba

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščanec “Creole”

  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Piščanca narežite na kose. Povaljajte ga v mešanici moke, soli, popra in paprike. Popecite v stopljeni maščobi (maslo…).

Dodajte čebulo; kuhajte 2 do 3 minute. Prilijte še vodo, pokrijte in kuhajte približno 1 uro ali dokler se skoraj ne zmehča, po potrebi dodajte več vode. Občasno premešajte, da se ne zlepi.

Dodajte še zeleno papriko in paradižnik. Kuhajte še približno 30 minut.

Postrezite z začinjenimi vročimi rezanci ali pa rižem.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Šahovska pita “Elite”
Naprej
Čili fižol s paradižnikom
Nazaj
Šahovska pita “Elite”
Naprej
Čili fižol s paradižnikom

Dodajte Komentar