Sestavine
-
2 x piščančja prsanarezana
-
1 žlica Sredozemske začimbe
-
3 žlice Olivno olje
-
2 x Limetasok
-
1/2 Čebulasesekljana
-
1 pest Grah
-
1 x Paprikanarezana
-
1 glava Solata
-
1/2 Mangonarezan na kocke
Navodila
Koščke piščanca stresite v skledo in jih začinite po okusu, nato dodajte 2 žlički olja in sok 1 limete ter dobro premešajte. Koščke piščanca razdelite na 4 majhna nabodala. Na srednje visoki temperaturi segrejte ponev za pečenje in nabodala na vsaki strani pecite 5 do 6 minut, dokler ne zoglenijo in se ne zapečejo.
Medtem naribajte čebulo v skledo in ji dodajte sok ene limete, 1 žlico olja in malo začimb. Dodajte preostale sestavine in dobro premešajte. Solato razdelite na dva krožnika in postrezite z nabodali.
(Foto: pexels.com)