0 0
Piščančja obara ali po domače “Ajmoht”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

0.6 kg Piščančja bedra
2 x Korenje velika
1 x Velika čebula
3 žlice Moka
Majaron
Česen 2 stroka
2 x Krompir
1 žlica Olje jedilno
Lovorjev list
Vegeta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančja obara ali po domače “Ajmoht”

Kuhinja:
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Piščančja bedra očistite in začinite z Vegeto. Popecite na vročem olju in postavite na toplo. Na istem olju prepražite čebulo.

Ko čebula “postekleni”, jo poškropite z vodo. Ko voda izpari, na drobne kocke narežite sesekljan česen in krompir, korenje pa na kolobarje. Vse skupaj poparite in zalijte z vodo.

Pečene bedra vrnite nazaj v enolončnico in jih začinite z zelenjavo ter lovorjem. Kuhajte še 45 minut.

Enolončnico na koncu zgostite še z moko, pomešano z vodo. Vre naj še 10 minut.

Majaron dajte na koncu kuhanja.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zrezki narejeni iz mletega mesa
Naprej
Puranji zrezek v gobovi omaki
Nazaj
Zrezki narejeni iz mletega mesa
Naprej
Puranji zrezek v gobovi omaki

Dodajte Komentar