0 0
Pišanec v slanini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
8 podolgovatih rezin Piščančje meso
po okusu Sredozemske začimbe
8 rezin Slanina prerezane po dolžini na pol
2 žlici Med
1 žlica Voda

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pišanec v slanini

  • 30 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zunanji žar segrejte na srednjo temperaturo in rešetko rahlo naoljite. Piščančje rezine začinite in vsakega piščanca ovijte z dvema tankima trakovoma slanine in konca zavihajte, da ga pritrdite.

V manjši skledi zmešajte med in vodo. Piščančje rezine položite na predhodno segret žar in zmanjšajte temperaturo na srednje nizko. Zaprite pokrov in na žaru pecite piščance, obračajte jih vsake 2 do 3 minute, dokler slanina ne porjavi, 12 do 14 minut. Za bolj hrustljavo slanino v zadnjih dveh minutah pečenja povečajte temperaturo. Piščančje rezine premažite z mešanico medu in pecite še 2 minuti, nato pa postrezite.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pekoče kozice
Naprej
Matcha torta
Nazaj
Pekoče kozice
Naprej
Matcha torta

Dodajte Komentar