0 0
Pesto s špinačo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

velik lonec špinače
pest orehov
strok česna
olivno olje
začimbe (sol, poper, muškatni orešček)

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pesto s špinačo

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pest orehov namočimo čez noč.

Špinačo blanširamo v nesoljeni vodi približno 5 minut. Temeljito odcedimo.

Na drobno narežemo česen in ga prepražimo na olivnem olju. Ko česen zadiši, dodamo odcejeno špinačo in odcejene orehe in začimbe. Pražimo približno 5 minut.

Zmes stresemo v multipraktik in dodajamo olivno olje do želene teksture (ne preredko, ne pregosto).

Postrežemo s testeninami, odlično se poda tudi na kruh kot namaz.

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Pest orehov namočimo čez noč. Špinačo blanširamo v nesoljeni vodi približno 5 minut. Temeljito odcedimo. Na drobno narežemo česen in ga prepražimo na olivnem olju. Ko česen zadiši, dodamo odcejeno špinačo in odcejene orehe in začimbe. Pražimo približno 5 minut. Zmes stresemo v multipraktik in dodajamo olivno olje do želene teksture (ne preredko, ne pregosto). Postrežemo s testeninami, odlično se poda tudi na kruh kot namaz.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Smuti z jagodami
Naprej
Eksotični suši
Nazaj
Smuti z jagodami
Naprej
Eksotični suši

Dodajte Komentar