0 0
Pečena breskev

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Breskev
4 žlice Rjavi sladkor
2 žlici Maslo
4 žlice Viski bourbon
Vaniljev sladoled za postrežbo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena breskev

  • 40 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 stopinj C. Breskve razpolovite in izluščite koščico. Breskve položite v pekač z rezano stranjo navzgor. Zmešajte sladkor in maslo ter dodajte viski. S tem premažite prerezano stran breskev in vdolbino.

Na dno posode dajte 3 žlice vode in breskve pecite 30-40 minut. Breskve morajo biti pečene in na meji razpadanja, vendar morajo še vedno obdržati obliko. Postrezite z vaniljevim sladoledom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečena ovsena kaša
Naprej
Žličniki iz ajdove moke
Nazaj
Pečena ovsena kaša
Naprej
Žličniki iz ajdove moke

Dodajte Komentar