0 0
Paradižnikovi polpeti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Češnjev paradižnik
15 g Peteršilj
1 žlička Origano
Olivno olje
Vinski kis
1 x Čebula
2 žlici Moka
1 x Jajce
Čilijeva pasta
30 g Sir feta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Paradižnikovi polpeti

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • 30 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Narežite paradižnike in sesekljajte peteršilj. Zmešajte skupaj z origanom, žlico olja in kisa ter po okusu dodajte sol in poper. Polovico razdelite na dva krožnika, preostanek pa pustite na deski.

Na srednje močan ogenj postavite ponev. Čebulo na drobno narežite in jo dodajte zmesi na deski skupaj z moko, jajcem in nekaj kapljicami čilijeve omake. Nadrobite fetea sir, dobro premešajte, razdelite na šest delov in iz njih oblikujte okrogle kepice. Na 1 žlici olivnega olja jih na vsaki strani cvrite 5 minut ali dokler se ne zapečejo.

Postrezite z dodatnim kančkom čilijeve omake.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Govedina v gorčični omaki
Naprej
Sadni slushy
Nazaj
Govedina v gorčični omaki
Naprej
Sadni slushy

Dodajte Komentar