0 0
Omleta s porom in špinačo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Jajce
Sveža špinača po okusu
Paprika - rdeča po okusu
Por po okusu
Sol po okusu
Kruh polnozrnati
1 žlica Maslo ali pa olivno olje, po občutku

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Omleta s porom in špinačo

Zajtrki bogati z beljakovinami so danes zelo cenjeni, ker ljudem ohranjajo občutek sitosti dlje kot pa zajtrki, ki imajo visoko vsebnost ogljikovih hidratov. Uporabite lahko tudi olivno olje, če želite, namesto masla, ker olivno olje vsebuje manj nasičenih maščob.

  • 15 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Ponev segrejte in v njej stopite 1 žličko masla in na njem nato prepražite por, špinačo in sesekljano rdečo papriko.

Nato v ponev dodajte še 2 umešani jajci, dobro premešajte ter začinite s soljo in pa poprom. Po vaši želji si postrezite jed še s polnozrnatim kruhom ali kruhom po vaši želji.

(Foto: pexels.com)

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Poletna solata s kuskusom
Naprej
Detox cvetačna solata
Nazaj
Poletna solata s kuskusom
Naprej
Detox cvetačna solata

Dodajte Komentar