0 0
Odličen piščanec s česnom in rjavim sladkorjem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Odličen piščanec s česnom in rjavim sladkorjem

  • 30 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Piščanca začinite s soljo in poprom.

Na srednji temperaturi segrejte ponev in dodajte piščanca.

Piščanca kuhajte, dokler ne dobi temno rjave barve in hrustljave kože. Piščanca obrnite in ga kuhajte še 5 minut, da se skuha.

Piščanca odstranite iz ponve in ga pustite na stran.

Na piščančjo maščobo dodajte česen in čebulo ter ju med pogostim mešanjem kuhajte, dokler se čebula ne zmehča in karamelizira.

Dodajte rjavi sladkor, piščančjo juho, timijan in peteršilj ter premešajte.

Omako zavrite in jo kuhajte 1 do 2 minuti, da se nekoliko zmanjša. Piščanca vrnite v ponev in jed je pripravljena.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Testenine z baziliko iz enega lonca
Naprej
Skodelice za zajtrk z jajci
Nazaj
Testenine z baziliko iz enega lonca
Naprej
Skodelice za zajtrk z jajci

Dodajte Komentar