0 0
Ocvrti paradižnik

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrti paradižnik

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

paradižnik očistite in narežite na rezine debeline 1 cm. Rezine približno eno uro namakajte v slani vodi.

Odcedite jih in obrišite do suhega. Rezine potopite v stepeno jajce in jih povaljajte v drobnih drobtinah kruha ali pa krekerjev.

Ocvremo v vroči maščobi, dokler se na obeh straneh dobro ne zapečejo. Postrežemo s čemažem ali pa paradižnikovo omako.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
špinača
Nazaj
Vrezana špinača
rdeča pesa
Naprej
Sladka in kisla rdeča pesa
špinača
Nazaj
Vrezana špinača
rdeča pesa
Naprej
Sladka in kisla rdeča pesa

Dodajte Komentar