0 0
Nizozemski podeželski mesni hlebček

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Goveje meso - mleto
3 x Jajce
40 dag Mleta svinjina
500 g Drobtine - krušne
1 x čebula - drobno sesekljana
2 skodelici Mleko
po okusu Sol
po okusu Poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Nizozemski podeželski mesni hlebček

  • 1 h - 2 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Drobtine nekaj minut namakajte v mleku. Zmešajte meso, drobtine, jajca, čebulo in začimbe. Dobro premešajte in oblikujte hlebček.

Položite ga v pekač, dodajte 1 cm vode in pecite v srednje vroči pečici (190 stopinj Celzija) 1 uro in pol do 2 uri.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Weiner Schnitzel (telečji zrezek)
Naprej
Pečena rebra in kislo zelje s cmoki
Nazaj
Weiner Schnitzel (telečji zrezek)
Naprej
Pečena rebra in kislo zelje s cmoki

Dodajte Komentar