0 0
Narastek s piščancem in ajdovo kašo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Čebula
1 x Strok - česen
200 g Ajdova kaša
250 g Kisla smetana
0.5 kg Piščančja bedra pišančja bedra (brez kože in kosti)
Poper po okusu
Sol po okusu
250 g Nariban sir
3,5 dl Voda ali jušna osnova

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Narastek s piščancem in ajdovo kašo

Sliši se neverjetno, kako hitro lahko iz ajdove kaše skuhate okusno jed. Vse kar potrebujete, je le pekač, nanj položite vse sestavine in pečica bo namesto vas opravila delo.

  • 70 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli
Pečico segrejte na 175 stopinj Celzija. Čebulo in česen sesekljajte, piščančja bedra pa narežite na grižljaj velike koščke.

 

Ajdovo kašo stresite v pekač velikosti 25 x 35 cm, ki smo jo predhodno pred tem sprali pod tekočo vodo. Razporedite čebulo, nato pa še česen po njej. Nadaljujte s koščki piščančjih beder, katere razmažete s kislo smetano. Posolite in popoprajte.

 

Zalijte z vodo ali pa jušno osnovo, potresite po vrhu z naribanim sirom in postavite pekač v ogreto pečico za 1 uro.

 

Opomba: Če seveda želite, lahko česen, čebulo in piščanca predhodno tudi prepražite.

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečena jajca v začinjeni omaki s fižolom
Naprej
Pečeni jajčevci
Nazaj
Pečena jajca v začinjeni omaki s fižolom
Naprej
Pečeni jajčevci

Dodajte Komentar