0 0
Limonini mafini brez glutena

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3/4 skodelice Mleko
4 žličke Limonin sok
2 x Beljak
2 x Limona olupljeni
1 ½ čajne žličke Vaniljev ekstrakt
1 skodelica Moka brez glutena
¾ skodelice Sladkor
2 žlički Pecilni prašek
ščepec Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Limonini mafini brez glutena

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 1 h
  • Porcije 12
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 175 stopinj C. 12 modelčkov za mafine obložite s papirnatimi vložki.

V skledi stepite mleko in limonin sok. V mlečno zmes vmešajte rastlinsko olje, beljake, limonino lupinico in vaniljev ekstrakt.

V veliki skledi zmešajte moko za peko brez glutena, sladkor, pecilni prašek in sol. Mešanico mleka dodajte mešanici moke in z električnim mešalnikom stepajte, dokler se testo dobro ne premeša, približno 2 minuti. Testo z žlico razporedite po obloženih skodelicah, da bodo približno do 3/4 polne.

Pecite v ogreti pečici, dokler se vrhovi ne obarvajo svetlo zlato rjavo, 18 do 20 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Solata “tabule” s kuskusom
Naprej
Postrv v foliji
Nazaj
Solata “tabule” s kuskusom
Naprej
Postrv v foliji

Dodajte Komentar