0 0
Lečin pesto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 žlice Olivno olje
2 x Čebula
3 x Korenje
3 stebla Stebelna zelena
3 stroki Česen
500 g Rdeča leča posušena
800 g Konzerviran paradižnik
2 žlici Paradižnikov pire
Origano
Lovor
1 l Zelenjavna juha
500 g Testenine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lečin pesto

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 1 ura 30 minut
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi segrejte olje in dodajte čebulo, korenje, zeleno in česen. Rahlo kuhajte 20 minut, da se vse zmehča. Vmešajte lečo, sesekljan paradižnik, paradižnikovo mezgo, zelišča in juho. Kuhajte na nizki temperaturi, nato pa kuhajte 40-50 minut, da se leča zmehča in postane sočna – po potrebi prilijte vodo. Začinite.

Skuhajte testenine po navodilih na embalaži. Dobro odcedite, razdelite v sklede ali krožnike za testenine, po vrhu prelijte omako in naribajte nekaj veganskega sira.

(Foto: Pixabay)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Argentinska provoleta
Naprej
Pečeni njoki
Nazaj
Argentinska provoleta
Naprej
Pečeni njoki

Dodajte Komentar