0 0
Kremno zelje in suho govedino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1/2 Zelje - glava
1/4 kilograma Posušena govedina
1 1/2 skodelice bešamel omaka
1/2 skodelice Maslene krušne drobtine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kremno zelje in suho govedino

  • 45 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zelje na grobo sesekljajte in kuhajte v slani vodi, dokler se ta ne zmehča, nato ga odcedite.

Sesekljajte še suho govedino in jo za 10 minut namočite v malo topli vodi. Namažite pekač in vanj izmenično polagajte zelje in suho govedino.

Prelijte z bešamel omako in jo posujte z maslenimi drobtinami. Pečemo v zmerno vroči pečici (180 stopinj Celzija) 25 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sirni obroč iz jajčnih rezancev
Naprej
Hrenova omaka
Nazaj
Sirni obroč iz jajčnih rezancev
Naprej
Hrenova omaka

Dodajte Komentar