0 0
Kisli češnjevi ocvrtki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 skodelica Moka
2 žlici Kristalni sladkor
1 čajna žlička Pecilni prašek
2 x Ločeno jajce
1/2 čajne žličke Sol
3 žlice Voda
1 skodelica Češnja

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kisli češnjevi ocvrtki

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Presejte moko, pecilni prašek, sol in sladkor. Stepene jajčne rumenjake zmešajte z vodo in zmešajte do gladkega.

Vmešajte čvrsto stepene jajčne beljake in dodajte češnje. Po žlicah jih polagajte v vročo maščobo (180 stopinj Celzija) in pecite 2 do 5 minut ali dokler lepo ne porjavijo.

Odcedimo na papirju in postrežemo s sladkorjem v prahu ali pa sadno omako. Uporabimo lahko tudi drugo sadje ali jagodičevje.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Breskvovi ocvrtki
Naprej
Ocvrtki “Jabolčni prstan”
Nazaj
Breskvovi ocvrtki
Naprej
Ocvrtki “Jabolčni prstan”

Dodajte Komentar