0 0
Juha iz leče s hrenovko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 skodelica Leča
1 čajna žlička čebula - drobno sesekljana
3 skodelice Goveji bujon
Sol
Mleti črni poper
2 x Hrenovka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juha iz leče s hrenovko

  • 4 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Lečo čez noč namočite v hladni vodi. Odstranite jo iz vode, prelijte z govejim bujonom in počasi kuhajte 2 ali 3 ure oziroma dokler se leča ne zmehča. Verjetno vam bo ustrezalo, če boste uporabili bujon iz pločevinke.

Ko je leča mehka, jo precedite skozi cedilo, lečo zdrobite in juhi dodajte lečino bolognese (brezmesni ragu. Hrenovke narežite na polcentimetrske rezine ter dodajte še naribano čebulo. Počasi kuhajte 10 ali 15 minut in začinite po okusu.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Kreolski paradižnik
Nazaj
Kreolski paradižnik
Poširana jajca
Naprej
Poširana jajca “a la Goudal”
Kreolski paradižnik
Nazaj
Kreolski paradižnik
Poširana jajca
Naprej
Poširana jajca “a la Goudal”

Dodajte Komentar