0 0
Japonska jajca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
9 x Jajca
2 žlici Sezamovo seme
½ skodelice Majoneza
2 žlički Sojina omaka
2 žlički Rižev kis
1/2 Čebula sesekljana
4 žlice Drobtine - krušne

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Japonska jajca

LASTNOSTI:
    Kuhinja:
    • 55 min
    • Porcije 9
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Jajca dajte v ponev in jih prelijte z vodo. Zavrite in pustite stati 15 minut v vroči vodi. Jajca vzemite iz vroče vode, ohladite pod hladno tekočo vodo in olupite.

    Sezamova semena na srednji temperaturi kuhajte in mešajte, dokler rahlo ne porjavijo, približno 3 minute. Odstranite in ohladite na krožniku, obloženem s papirnato brisačo.

    Vsako jajce po dolžini prerežite na pol; rumenjake dajte v kuhinjski robot skupaj z majonezo, s sojino omako in z riževim kisom. Mešajte do gladkega. v mešanico rumenjakov dodajte zeleno čebulo in drobtine enakomerno premešajte.

    Polovice beljakov razporedite na servirni krožnik; v beljake položite žlico rumenjakove zmesi. Potresite s popečenimi sezamovimi semeni.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Tortilja čips
    Naprej
    Kokice s čokolado
    Nazaj
    Tortilja čips
    Naprej
    Kokice s čokolado

    Dodajte Komentar