0 0
Jagodna pita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 1/2 skodelice Jagodičevje (črnega ali modrega)
2 žlici Moka
1/8 čajne žličke Sol
1/2 skodelice Kristalni sladkor
1 žlica limonin Limonin sok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jagodna pita

  • 30 min
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Sadje operite, zmešajte s sladkorjem, moko, soljo in limoninim sokom. Globok pekač za pito obložite z navadnim testom za pito in spodnji del testa posujte z eno žlico sladkorja. Dodajte mešanico jagodičevja. Spodnjo skorjo rahlo navlažite.

Zgornjo skorjo razvaljamo in na sredini naredimo zareze, da lahko para uhaja. Položite ga na spodnjo skorjo in robove stisnite skupaj. Pečemo 40 minut v zmerno ogreti pečici.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Breskovo maslo
Naprej
Paradižnikova marmelada
Nazaj
Breskovo maslo
Naprej
Paradižnikova marmelada

Dodajte Komentar