0 0
Jabolčni ali breskov štrudelj

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

4 ali 5 jabolko ali breskev
po okusu Mleti cimet
Maslo
1 skodelica Kristalni sladkor
1 kg Moka
1 čajna žlička Pecilni prašek
1/2 čajne žličke Sol
1 x Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jabolčni ali breskov štrudelj

  • 40 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na dno z maslom namazanega pekača položite debele plasti jabolk (ali pa breskev), po želji. Potresemo z mešanico sladkorja in cimeta. Posujte sedaj še s koščki masla. V skledo presejemo sladkor, moko, pecilni prašek in sol. V to nato razbijemo 1 jajce. Mešamo, dokler ne dobimo drobtin.

Damo na jabolka (ali breskve) in pečemo v zmerno vroči pečici (okoli 180 stopinj Celzija), vse do tedaj dokler skorja ne porumeni. Postrežemo z mlekom, stepeno smetano ali pa sladoledom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Bučna krema (puding)
Nazaj
Bučna krema (puding)
Jabolčni “Pandowdy”
Naprej
Jabolčni “Pandowdy”
Bučna krema (puding)
Nazaj
Bučna krema (puding)
Jabolčni “Pandowdy”
Naprej
Jabolčni “Pandowdy”

Dodajte Komentar