0 0
Jabolčna marmelada

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Jabolko
250 g Sladkor v prahu
1/2 Limona
1 x Cimetova palčka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jabolčna marmelada

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 60 min
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Sesekljajte ali naribajte jabolko in ga dajte v posodo skupaj s sladkorjem v prahu in 350 ml vode in zavrite ter mešajte, da se sladkor raztopi. Kuhajte 30 min in medtem redno mešajte.

Vmešajte limonin sok, dodajte cimetovo palčko in nežno kuhajte še 3 minute, dokler zmes ni gosta.

Marmelado razdelite v čiste, sterilizirane kozarce in jih zaprite. V hladnem in suhem prostoru bodo zdržali tri mesece. Ko jih odprete, jih ohladite in porabite v enem mesecu.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečena vratovina
Naprej
Bučni mafini
Nazaj
Pečena vratovina
Naprej
Bučni mafini

Dodajte Komentar