0 0
Hlebček osliča

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg File oslič
1/4 čajne žličke Poper
1 x čebula - drobno sesekljana
1/4 čajne žličke Začimbe
3 čajne žličke Sol
2 žlici Moka
2 skodelici Mleko
1 čajna žlička Muškatni orešček - mleti
2 x Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hlebček osliča

  • 1 h 40 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmeljite osliča in čebulo. Dodajte nestepena jajca. Nato izmenično z mlekom dodajte še preostale sestavine. Dajte v nenamaščen pekač.

Pecite v posodi z vodo pri temperaturi 200 stopinj Celzija 50 minut. Zmanjšajte temperaturo na 180 stopinj Celzija in pecite še 30 minut. Postrežemo vroče ali pa hladno.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mariniran losos
Naprej
Pečen losos “Chinook” z zelenjavnim prelivom
Nazaj
Mariniran losos
Naprej
Pečen losos “Chinook” z zelenjavnim prelivom

Dodajte Komentar