Sestavine
-
50 g kvinoje
-
½ avokada
-
50 g rdečega fižola
-
2 žlici grškega jogurta
-
2 žlici limoninega soka
-
svež peteršilj
-
koruza
-
skodelica svežih češnjevih paradižnikov
-
2 pesti zelene solate
-
sol
Navodila
Kvinojo skuhamo in počakamo, da se ohladi. Narežemo avokado in paradižnik ter operemo fižol, koruzo in solato. Zmešamo sol, 2 žlici limoninega soka ter narezan svež peteršilj.
Vse sestavine postavimo v skledo in jih dobro premešamo, po želji dodamo kis ali dve žlici grškega jogurta.
Koraki
1
Narejeno
|
Priprava
Kvinojo skuhamo in počakamo, da se ohladi. Narežemo avokado in paradižnik ter operemo fižol, koruzo in solato. Zmešamo sol, 2 žlici limoninega soka ter narezan svež peteršilj.
Vse sestavine postavimo v skledo in jih dobro premešamo, po želji dodamo kis ali dve žlici grškega jogurta.
|