0 0
Grška solata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Kumara
polovica Čebula vijolična
16 x Olive črne
4 žlice Olivno olje
90 g Sir feta
Paradižnik - velik zrel
Origano po okusu, svež ali pa posušen

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Grška solata

LASTNOSTI:

    Ko smo že pri grški solati, se nam prikradejo črne olive, paradižnik, feta sir in pa tisto ta pravo olivno olje, kajne? Uživajte v tej prehladni dobroti in res je, ko pravijo, da je grška solata tista ta prava osvežitev v vročem poletnem dnevu. Zakaj si je ne bi privoščili tudi vi?

    • 15 minut
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Zelenjavo temeljito in dobro operite in jo nato posušite. Paradižnik narežite, na velikost grižljaja in ga dajte oziroma stresite v večjo skledo. Kumaro olupite in po potrebi oziroma po vašem okusu odstranite semena, v kolikor to želite seveda. Narežite na majhne koščke. Čebulo olupite in jo prepolovite na dva kosa. Obe polovici na tanko narežite in jih dodajte v skledo s paradižnikom skupaj s kumarami in olivami. Nežno premešajte vse sestavine.

    Feta sir narežite na koščke in ga potresite po zelenjavi v skledi. Vse skupaj prelijte še z olivnim oljem in potresite še z origanom. Solato postrezite takoj ali pa jo za 15 minut dajte v hladilnik in pustite, da se malo ohladi.

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Detox smoothie
    Naprej
    Pražena čičerika
    Nazaj
    Detox smoothie
    Naprej
    Pražena čičerika

    Dodajte Komentar