0 0
Gratiniran koromač

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 veliki čebulici Koromač
3 stroki Česen
Olje
50 g Sir
Smetana za kuhanje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gratiniran koromač

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena

Odličen kot predjed ali samostojna jed.

  • 1 h 15 min
  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Predhodno segrejte pečico na 180 °C. Odrežite koromačeve čebulice in jih narežite na osminke, listnate vršičke pa shranite v majhni skledi z vodo.

Koromač položite v pekač s celimi neolupljenimi stroki česna, pokapajte z 1 žlico oljčnega olja, dodajte ščepec morske soli in črnega popra, dobro premešajte s kapljico vode, nato ga razporedite v enem sloju, pokrijte z alu folijo in pecite 1 uro. Sir grobo naribajte in ga zmešajte s smetano. Česen zmečkajte in ga zmešajte s smetano.

Koromač pustite, da se popolnoma ohladi, nato ga z žlico prelijte s kremno zmesjo, pokrijte in pustite v hladilniku čez noč.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Cvetačni mac ‘n’ cheese
Naprej
Svinjska ribica po mehiško
Nazaj
Cvetačni mac ‘n’ cheese
Naprej
Svinjska ribica po mehiško

Dodajte Komentar