0 0
Govnač

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 x - 4 x Krompir večji krompirji
14 x Strok - česen
Sol po okusu
Poper po okusu
Olivno olje
1 x Zelje - glava

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Govnač

Kuhinja:

Govnač se zares odlično poda h kuhani govedini, prav tako tudi k zrezkom.

  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Zelnati glavi morate izrezati stržen in jo nato narežite na za prst velike rezance. Poparite rezance in odlijte vodo. Dodajte še olupljen in na večje kose narezan krompir, prilijte hladno vodo in dodajte še sol ter kuhajte vse do mehkega.

Ko je olje vroče, dajte še sesekljan česen, dodamo mu odcejan krompir in ga zmečkajte, takoj ko česen zadiši, dodajte sedaj še odcejeno zelje in ga pretlačite vse do goste mase. (Zraven lahko dodate še tudi majhno količino krompirjevko). Po potrebi še dosolite in popoprajte.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Stroganov z gobami
Naprej
Veganski malinov sladoled
Nazaj
Stroganov z gobami
Naprej
Veganski malinov sladoled

Dodajte Komentar