0 0
Goveja nabodala z okusom ingverja

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 žlice Hoisin omaka kupljena ali domača (razlaga v navodilih)
3 žlice Sojina omaka
2 žlički Barbeque omaka
2 x Čebula sesekljana
2 stroka Česen sesekljan
1 žlica Ingver mleti
1 kg Govedina zrezek

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveja nabodala z okusom ingverja

Kuhinja:

Odlična kot predjed ali kot glavna jed.

  • 2 h 30 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Omaka

V manjši skledi zmešajte omako hoisin (4 žlice sojine omake, 2 žlici kikirikijevega masla, 1 žlica medu, 2 žlički riževega kisa, 1 strok česna, drobno sesekljanega, 2 žlički sezamovega olja, ščepec črnega popra), sojino omako, barbeque omako, zeleno čebulo, česen in ingver.

Nabodala

Zrezek po diagonali po vsej dolžini narežite na 1 cm velike rezine. Rezine prelijte z mešanico omake hoisin in dobro premešajte. Postavite v hladilnik za 2 uri ali čez noč.

Žar na prostem segrejte na visoko temperaturo in zrezek nabodite na nabodala.

Rešetko žara namažite z oljem. Nabodala pecite 3 minute na vsaki strani ali do želene zapečenosti.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Koktejl iz piva
Naprej
Browniji
Nazaj
Koktejl iz piva
Naprej
Browniji

Dodajte Komentar