0 0
Glazirano korenje po azijsko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
6 x Korenje razpolovljeni
3 žlice Sojina omaka
3 žlice Rižev kis
2 stroka Česen
2 žlički Sezamovo olje
ščepec Ingver mleta korenina
ščepec Kitajske začimbe v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Glazirano korenje po azijsko

LASTNOSTI:
  • Vegansko
Kuhinja:
  • 1 h
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zavrite velik lonec vode in dodajte korenje ter ga kuhajte 5 minut. Odcedite ga in sperite s hladno vodo.

V veliki posodi zmešajte sojino omako, rižev kis, česen, sezamovo olje, ingver in začimbe v prahu; dodajte korenje in ga marinirajte 30 minut. Pripravite zunanji žar z naoljeno rešetko, ki jo postavite nekaj cm od vira toplote. Neposredno na rešetki korenje med nenehnim obračanjem na žaru pecite 10 minut, dokler rahlo ne zogleni.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Omaka iz jagodičevja
Naprej
Pokrovače s česnovo omako
Nazaj
Omaka iz jagodičevja
Naprej
Pokrovače s česnovo omako

Dodajte Komentar