0 0
Dušena govedina

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2.5 kg Goveje meso
0.25 kg Prekajena govedina
9 dag Margarina
1 x Srednje velika čebula
1 x Korenje
1 x Repa
3-4 x Zelena
0.5 l Voda
Paprika nekaj celih
Začimbe
1 žlica Kis
1 žlica Moka
Sol po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dušena govedina

Kuhinja:
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Raztopite margarino, dimljeno govedino narežite na tanke klinaste trakove in jih z nožem vstavite v meso.

Na margarini popecite obe strani mesa, dodajte zelenjavo, začimbe in vodo ter vse skupaj zelo počasi dušite 2 uri in pol.

15 minut pred serviranjem vzemite meso, ohranite ga vroče; zmešajte moko, kis in 1 žlico vode zgnetite v maso, vlijte jo v ponev in zgostite, prelijte omako čez meso in postrezite.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Irska enolončnica
Naprej
Brazilska enolončnica
Nazaj
Irska enolončnica
Naprej
Brazilska enolončnica

Dodajte Komentar