• Domov
  • Dušena govedina s fižolom
0 0
Dušena govedina s fižolom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1.5 kg Goveji hrbet pusti goveji hrbet
1 x Čebula
1 žlica Sladkor vlažen sladkor
3 dag Margarina
0.5 kg Fižol
1 žlica Moka
Poper po okusu
Sol po okusu
Ingver po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dušena govedina s fižolom

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Fižol je treba namakati čez noč.

Čebulo na drobno sesekljajte, prepražite na margarini, dodajte moko, začimbe, sladkor, fižol in vodo.

Meso in zelenjavo dušimo zelo nežno 4 ure ali celo 5 ur.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Brazilska enolončnica
Naprej
Dušena goveja golenja krača (s knedlji)
Nazaj
Brazilska enolončnica
Naprej
Dušena goveja golenja krača (s knedlji)

Dodajte Komentar