0 0
Domači krekerji

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 ½ skodelice Moka - univerzalna
1 žlička Sladkor
1 žlička Sol
⅔ skodelice Voda
3 x Beljak
2 žlici Maslo
2 žlici Sezamovo seme

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Domači krekerji

LASTNOSTI:
    • 1 h
    • Porcije 8
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Pečico segrejte na 200 stopinj C.

    Zmešajte moko, sladkor in sol. Dodajte vodo, 1 beljak in stopljeno maslo; dobro premešajte, da dobite čvrsto testo. Gnetite, dokler testo ni gladko.

    Testo razdelite na 10 kroglic. Vsako kroglico na rahlo pomokani površini razvaljajte, da bo tanka kot papir. Položite jih na pomaščen pekač. Premažite jih z beljakom in posujte s sezamovimi semeni. V ogreti pečici pecite 10 do 12 minut, dokler ne porumenijo. Krekerje postrezite z domačim narezkom.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Mojito lubenica
    Naprej
    Pekoče kozice
    Nazaj
    Mojito lubenica
    Naprej
    Pekoče kozice

    Dodajte Komentar