0 0
Dežnikarica na žaru

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 x Goba dežnikarica (marela)
¼ skodelice Olivno olje
¼ skodelice Balzamični kis
3 žlice Čebula sesekljana
4 stroki Česen sesekljan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dežnikarica na žaru

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 1 h 20 min
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Dežnikaricam odstranite peclje in v posodo položite klobučke gob s škrgami navzgor.

V manjši skledi zmešajte olje, balzamični kis, čebulo in česen. Z mešanico enakomerno prelijte klobučke gob; pustite, da se na sobni temperaturi marinirajo 1 uro.

Žar segrejte na srednje visoko temperaturo; rešetko namastite. Na vročem žaru pecite, dokler gobe ne postanejo karamelizirane in mehke, približno 5 minut na vsaki strani; postrezite jih tople.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jetrca s čebulo
Naprej
Ingverjeva limonada
Nazaj
Jetrca s čebulo
Naprej
Ingverjeva limonada

Dodajte Komentar