0 0
Dakos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 velik ječmenov ali polnozrnat prepečenec
2 žlici deviškega oljčnega olja
1 paradižnik
1 rezina sira feta
1 žlička origana ali timijana
zelene ali črne olive
kapre po želji
sol
poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dakos

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Okusna predjed s Krete.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava in praženje

Prepečenec z obeh strani navlažimo z malo vode in eno stran premažemo z žlico oljčnega olja. Paradižnik narežemo na krhlje ali kocke, ki jih razporedimo po prepečencu, in pokapljamo s preostalim oljem. Po paradižniku nadrobimo feto in začinimo s soljo, poprom in origanom ali timijanom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kremna zelenjavna juha
Naprej
Špargljeva pita s panceto, skuto in zelišči
Nazaj
Kremna zelenjavna juha
Naprej
Špargljeva pita s panceto, skuto in zelišči

Dodajte Komentar