0 0
Cvetačna solata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 majhna glava navadne cvetače
1 majhna glava cvetače romanesko
1 majhna rdeča čebula
prgišče kaper
šopek peteršilja
PRELIV:
6 žlic oljčnega olja
2 žlici vinskega kisa
1 žlica dijonske gorčice
sol
poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cvetačna solata

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zdrava preprosta solata katera lahko služi kot predjed ali kot priloga.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

V večji skledi zmešamo vse sestavine za preliv in ga postavimo na stran. Obe cvetači razdelimo na cvetke, čebulo zelo drobno sesekljamo, kapre oplaknemo in peteršilj sesekljamo. V veliki kozici zavremo vodo in v njej 5 do 7 minut kuhamo cvetačne cvetke, ki naj bodo kuhani, a še čvrsti. Dobro jih odcedimo. Še vročo cvetačo premešamo s prelivom in počakamo, da se ohladi. Tik preden postrežemo, dodamo čebulo, kapre in peteršilj.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kostanjeva juha z rdečim portskim vinom
Naprej
Krompirjeva solata po mediteransko
Nazaj
Kostanjeva juha z rdečim portskim vinom
Naprej
Krompirjeva solata po mediteransko

Dodajte Komentar