0 0
Cela pečena postrv

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1,5 kg Postrv
4 Paradižnik
30 g Koper
1 Limona
1 Čebula
Olivno olje
50 g Maslo
30 g Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cela pečena postrv

Ta cela pečena postrv, pripravljena z okusnimi svežimi zelišči, limonami in paradižnikom, je prava poslastica.

  • 50
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C

Olupite čebulo, paradižnik in limone pa narežite na majhne koščke. Na grobo narežite koper in peteršilj (stebla in vse ostale dele).

Velik pekač poškropite z oljem, posujte s tretjino narezanega paradižnika, limon in zelišč.

Na vrh položite ribe, ki jih začinite z morsko soljo in črnim poprom.

Tretjino narezanega paradižnika, limone in zelišča položite v votlino ribe, drugo tretjino potresite po vrhu in okoli ribe položite nekaj paradižnikov. Potresite z maslom, nato pa vse skupaj namažite z 2 žlicama olja in ščepcem črnega popra. Pražite 25 minut ali dokler ni popolnoma pečena. Postrežemo z okusnim sončnim ognjem.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Popolna zimska solata s testeninami
Naprej
Solata z dimljenim lososom, koromačem in klementinami
Nazaj
Popolna zimska solata s testeninami
Naprej
Solata z dimljenim lososom, koromačem in klementinami

Dodajte Komentar