0 0
Carbonaro špageti s kislo smetano

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
20 dag Panceta
2 dl Kisla smetana
2 x Jajčni rumenjak
20 dag Špageti lahko uporabite tudi rezance
Peteršilj
Poper
Sol
Maslo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Carbonaro špageti s kislo smetano

Okusno in preprosto kjer namesto sladke smetane uporabite kislo smetano.

  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Skuhajte testenine v slanem kropu. Medtem panceto narežite na majhne koščke, na maslu popražite panceto, da od sebe spusti vso maščobo in tako postane hrustljava. Dodajte poper oziroma popoprajte.

Testenine odcedite in jim dodajte popraženo panceto, peteršilj, surove rumenjake in kislo smetano (vse sestavine dajte naravnost v lonec, da ohranijo toploto). Dobro premešajte.

Carbonaro razporedite po krožniku in po potrebi oziroma vašem okusu potresite še s parmezanom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganske filane paprike
Naprej
Veganska kremna sladica
Nazaj
Veganske filane paprike
Naprej
Veganska kremna sladica

Dodajte Komentar