0 0
Bučni kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 pločevinka Bučni pire
4 x Jajca
70 ml Oljčno olje
70 ml Topla voda
2 skodelici Sladkor
3 skodelice Moka
2 čajni žlički Soda bikarbona
1 čajna žlička Sol
1 čajna žlička Mleti cimet
1 čajna žlička Mleti muškatni orešček
1/2 čajne žličke Klinčki - mleti
1/3 čajne žličke Mleti ingver

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučni kruh

  • 1 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 stopinj celzija. Pekač premažite z maslom in ga pomokajte.

V posodi zmešajte bučni pire, jajca, olje, vodo in sladkor. V ločeni skledi zmešajte moko, sodo bikarbono, sol, cimet, muškatni orešček, klinčke in ingver. Suhe sestavine vmešajte v bučno zmes. Zmes vlijte v pripravljene pekače.

V ogreti pečici pecite približno 50 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Čičerikin namaz
Naprej
Musaka z bučkami in mletim mesom
Nazaj
Čičerikin namaz
Naprej
Musaka z bučkami in mletim mesom

Dodajte Komentar