0 0
Browniji brez glutena

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
70 ml Olje
5 žlic Laneno seme
200 g Sladkor
50 g Kakav v prahu
50 g mleti mandelj
1 žlička Pecilni prašek brez glutena
1 žlička Vaniljev ekstrakt
100 g Veganska temna čokolada
Kokosova krema
200 ml Kokosova smetana
3 žlice Sladkor v prahu
1/2 žličke Vaniljev ekstrakt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Browniji brez glutena

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 1 h 30 min
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

  • Kokosova krema

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Pekač za brownije rahlo namažite s sončničnim oljem ali obložite s peki papirjem.

V skledi zmešajte mleto laneno seme z 9 žlicami vode, dobro premešajte in pustite na strani, da se zgosti. (Laneno seme bo vpilo vso tekočino in bo delovalo kot vezivo za brownije.)

Fižol odcedite in sperite, nato pa ga dajte v kuhinjski robot in zmešajte v gladko maso. Dodajte mešanico lanenih semen, sončnično olje, sladkor, kakav, mlete mandlje, pecilni prašek in izvleček vanilje ter vse skupaj še enkrat zmeljite, da dobite testo.

Temno čokolado grobo sesekljajte na majhne koščke, dodajte zmesi in premešajte.

Testo vlijte v pripravljen pekač za brownije in jih pecite 50 do 60 minut. Vzemite iz pečice in postavite na stran, da se malo ohladijo.
V skledi stepite ohlajeno kokosovo smetano, sladkor v prahu in vaniljev izvleček. Brownije narežite na kocke in postrezite s kokosovo kremo.

(Foto: pexels.com)

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Marmelada iz kosmulj in bezga
Naprej
Limonini piškoti
Nazaj
Marmelada iz kosmulj in bezga
Naprej
Limonini piškoti

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com