0 0
Bananin kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3x Zrele banane
255 g Med
1x Jajce
2 žlici Mandljevo mleko
1 čajna žlička Aroma - vanilija
260 g Moka polnozrnata
1 čajna žlička sode bikarbone
ščepec soli
70 g Grški jogurt
65 ml Jabolčne omake

Prehranska Vrednost

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bananin kruh

  • 1 h
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 170 ° C.

Sesekljajte banane in ji dodajte jabolčno omako ali grški jogurt, med, jajca, vanilijev ekstrakt in mandljevo mleko. Mešajte, dokler se dobro ne povežejo.

V drugi skledi zmešajte polnozrnato moko, pecilni prašek in sol. Suhe sestavine dodajte mokrim in dobro premešajte.

Pekač za kruh popršite s pršilom za kuhanje ali ga obrišite z oljem. Mešanico vlijte v pekač. Pecite 50-55 minut

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Okusna govedina z brokolijem
Naprej
Prebranac (zapečeni fižol)
Nazaj
Okusna govedina z brokolijem
Naprej
Prebranac (zapečeni fižol)

Dodajte Komentar