0 0
Francoska bageta s kumaro in jajcem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
220 g Kremni sir zmehčan
150 g Solatni posip suha mešanica
½ skodelice Majoneza
1 x Francoska bageta narezana na 1 cm debele kroge
1 x Kumara narezana na rezine
2 čajni žlički Koper posušen
2 x Jajce trdo kuhano, narezano na rezine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Francoska bageta s kumaro in jajcem

LASTNOSTI:
    Kuhinja:
    • 15 min
    • Porcije 12
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    V zmešajte kremni sir, mešanico posipa in majonezo. Na rezino kruha namažite tanek sloj zmesi kremnega sira in na vrh položite rezino kumare in jajca. Potresite s koprom. Ponovite s preostalimi sestavinami in postrezite.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Kremna juha iz šampinjonov, špinače in leče
    Naprej
    Korenčkova juha s svedri in ingverjem
    Nazaj
    Kremna juha iz šampinjonov, špinače in leče
    Naprej
    Korenčkova juha s svedri in ingverjem

    Dodajte Komentar