0 0
Rdeča pesa kot priloga

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Rdeča pesa
4 stroki Česen
2 žlici Olivno olje
1 žlička Timijan
1⁄2 žličke Sol
1⁄2 žličke Poper
1 žlička Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rdeča pesa kot priloga

  • 6 ur
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Olupite peso, jo narežite na kocke ali rezine in jo položite v lonec za kuhanje.

Dodajte sesekljan česen, 60 ml vode, olje, timijan, sol in poper. Vse sestavine dobro premešajte, da se dobro povežejo.

Pokrijte in kuhajte 5 ur na nizki temperaturi, dokler se ne zmehča. Potresite s peteršiljem.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Cimetov mlečni riž
Naprej
Kanoli
Nazaj
Cimetov mlečni riž
Naprej
Kanoli

Dodajte Komentar