0 0
Puranje prsi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
30 g Čebulna juha
1 x Puranja prsa odmrznjene
1 x Čebula
1 skodelica Juha piščančja
2 žlici Voda
1 žlica Koruzni škrob

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Puranje prsi

  • 1 h
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Čebulno jušno mešanico polijte po puranjih prsih in jih položite v lonec. Nad in okoli puranjih prsi položite koščke zelene in čebule. Puranje prsi prelijte s piščančjo juho.

Lonec pokrijte in kuhajte približno 30 minut na zmerni temperaturi, nato pa še 15 minut na znižani temperaturi (toliko, da štedilnik greje). Puranje prsi prenesite na krožnik in jih narežite na rezine.

V skledi zmešajte vodo in koruzni škrob ter dodajte majhno količino vroče tekočine iz lonca. Mešajte, dokler se ne raztopi in prelijte v lonec ter dobro stepajte, dokler se ne zgosti, približno 3 minute. Omako postrezite ob puranu.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kumarična pomaka
Naprej
Koktejl iz piva
Nazaj
Kumarična pomaka
Naprej
Koktejl iz piva

Dodajte Komentar