0 0
Parmezanov čips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1/2 skodelice Parmezan
3/4 čajne žličke Sezamovo seme
3/4 čajne žličke Čebula v prahu
3/4 čajne žličke Česen v prahu
3/4 čajne žličke Makova semena

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Parmezanov čips

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C.

Na silikonsko obložen pekač potresite 2 žlici naribanega sira in ga s prsti rahlo potolcite, da bo okrogel in imel premer približno 4 cm.

S preostalim sirom ponovite še trikrat, pri čemer med posameznimi krogi pustite malo prostora.

Pecite 3 minute, dokler niso skoraj pečeni.

V manjši skledi zmešajte sezamova semena, čebulo, česen in mak.

Vsakemu kosu parmezana dodajte 3/4 čajne žličke mešanice.

Pecite 5 minut ali dokler ne postanejo zlati in hrustljavi. Pred uživanjem ohladite.

(Foto: Instagram/stolle_keto)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bučne kroglice s pistacijo
Naprej
Jabolčna solata
Nazaj
Bučne kroglice s pistacijo
Naprej
Jabolčna solata

Dodajte Komentar