0 0
Jastog na žaru

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Limonin sok
½ skodelice Olivno olje
1 žlička Sol
1 žlička Paprika
ščepec Poper
ščepec Zrnasti česen
2 Jastog rep

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jastog na žaru

  • 30 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Žar segrejte na visoko temperaturo. V skledo iztisnite limonin sok in vanj vmešajte oljčno olje. Dodajte sol, papriko, beli poper in česen v prahu. Z velikim nožem vzdolžno razpolovite jastogove repe in jih na mesni strani premažite z marinado.

Rahlo naoljite rešetko žara. Na segret žar položite repa z mesnato stranjo navzdol. Kuhajte 10 do 15 minut, pri čemer jih enkrat obrnite in premažite z marinado. Jastog je pripravljen, ko je moten in čvrst na otip.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Popečeni kruhki z gobami in paradižnikom
Naprej
Mojito lubenica
Nazaj
Popečeni kruhki z gobami in paradižnikom
Naprej
Mojito lubenica

Dodajte Komentar