0 0
Goveji zrezek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Goveji zrezek
1 žlica Sol
2 žlički Poper
2 žlici Olje
2 žlici Maslo
4 stroki Česen
1 žlica Rožmarin

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveji zrezek

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zrezke posolite in popoprajte.

V ponvi segrejte olje in maslo.

Dodajte zrezke in jih popecite na vsaki strani, dokler ne postanejo zlate rjave barve, približno 3-4 minute na stran.

Odstranite zrezke iz ponve in jih pustite 10 minut.

V isto ponev dodajte česen in rožmarin. Popecite, dokler ne zadiši.

Vrnite zrezke nazaj v ponev in jih premešajte v česnovi mešanici.

Pecite še 1-2 minuti na vsaki strani.

Postrezite zrezke s krompirjem ali rižem in solato.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Balkansko kosilo
Naprej
Tortilja s krompirjem
Nazaj
Balkansko kosilo
Naprej
Tortilja s krompirjem

Dodajte Komentar