Cvetačo narežite na cvetove (manjši kot so cvetovi, hitreje se bo skuhala) in jih dajte v velik lonec ter prelijte z vodo. Lonec pokrijte s pokrovom in ogrejte na visoko...
Pečico segrejte na 190 ºC. Redkvicam obrežite stebla ali morebitne daljše korenine in jih dobro sperite v cedilu. Redkvice prerežite na pol in jih položite na velik pekač in jih...
Olupite in narežite korenje na dolžino hrenovke (približno 6 centimetrov). V vreli vodi kuhajte korenje, dokler se ne zmehča, približno 10 do 12 minut. Korenje odcedite in osušite s papirnato...
Na srednji temperaturi segrejte 3 žlice olja. Dodajte čebulo in korenje ter ju med občasnim mešanjem kuhajte 10 do 15 minut, dokler se čebula ne zmehča in postane prozorna, korenje...
Pečico segrejte na 180 stopinj celzija. V kuhinjskem robotu zmeljite vse sestavine, dokler se ne zmeljejo enakomerno. Položite na namaščen pekač. Pecite 30 minut, na polovici pečenja pa premešajte, da...
Pečico segrejte na 190 stopinj celzija. Na pekač položite peki papir. V skledi zmešajte vse sestavine. Iz zmesi oblikujte približno 30 majhnih kroglic. Položite jih na pekač in pecite 25-30...
Žar segrejte na visoko temperaturo. V skledo iztisnite limonin sok in vanj vmešajte oljčno olje. Dodajte sol, papriko, beli poper in česen v prahu. Z velikim nožem vzdolžno razpolovite jastogove...
Omako pripravite tako, da v skledi zmešate vse sestavine in jih malo začinite. V vroči ponvi pražite žemljice, ki ste jih prej namazali z maslom, dokler se ne zapečejo do...
V ponvi segrejte oljčno olje in 5 minut pražite čebulo, da se zmehča, nato dodajte česen in koromačeva semena ter pražite še 3 minute. Dodajte zelišča in vino in mešanico...
Tofu zavijte v sirarski prt (groba, pletena bombažna tkanina), položite na krožnik in pokrijte s težkim loncem, dokler ne iztisnete preostale tekočine, približno 10 minut. Odstranite krpo in tofu razrežite...