Pripravite tri plitve posode za paniranje sira: eno z moko, eno z razžvrkljanim jajcem in eno z mešanico drobtin, parmezana, soli in popra. Vsako kocko mocarele potopite v moko in...
Polovico kozic, polovico lososa, spomladansko čebulo, limonino lupinico in polovico koriandra na kratko zmešajte v kuhinjskem robotu, da nastane groba pasta. Prelijte v skledo, vmešajte preostale kozice in lososa, dobro...
Čebulo narežite na kolobarje in jo dajte v skledo s kisom in ščepcem soli. Čili razpolovite, odstranite semena in ga drobno nasekljajte. Odrežite in drobno nasekljajte spomladansko čebulo. Oboje dajte...
Omako pripravite tako, da v skledi zmešate vse sestavine in jih malo začinite. V vroči ponvi pražite žemljice, ki ste jih prej namazali z maslom, dokler se ne zapečejo do...